Damages

7.9 / 10
47 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Damages wordt met twee seizoen verlengd

De serie Damages krijgt er twee seizoenen bij. Eerst was het nog de vraag of de serie zal blijven bestaan want de Amerikaanse zender FX zag er geen toekomst maar in. Maar de Amerikaanse zender DirectTV dacht daar anders over en kocht de serie over van FX. De zender maakte gelijk bekend dat er twee seizoenen zijn besteld. De twee seizoenen zullen in totaal 20 afleveringen bevatten. Ook heeft de zender de rechten gekocht om de eerste drie seizoen uit te zenden.

De eerste aflevering van het vierde seizoen zal rond januari 2011 te zien zijn bij DirectTV.
Vorige aflevering
But You Don't Do That Anymore
But You Don't Do That Anymore
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00