Dallas (2012)

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8.5
anonymous geeft "Dallas (2012) - Seizoen 3" een 8.5.
Geschreven door anonymous op 18 april 2016.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dallas (2012) - Seizoen 3

Intriges, olie, mooie mannen, prachtige vrouwen en een aantal gevaarlijke mensen. Mix dat met wat alcohol voor Sue Ellen en een aantal leden van de oude cast en je hebt een perfecte cocktail met de naam: Dallas.

Jaren geleden namen we afscheid van Dallas, tot 2012, want toen besloot TNT de serie nieuw leven in te blazen. Een deel van de oude cast was ook weer van de partij: J.R., Sue Ellen en Cliff Barnes. Mensen spraken van jeugdsentiment, van oude tijden herleven, van 'Who shot J.R.?' en beseften dat ook zij ouder zijn geworden. Toen in het tweede seizoen Larry Hagman overleed, leek er een einde te komen aan Dallas, want zonder J.R. is er geen Dallas. Of toch wel?

© TNT


Christopher (Jesse Metcalfe, Desperate Housewives) en John Ross (Josh Henderson, 90210) nemen het stokje van de oude garde over. Velen zien een J.R. in John Ross en Christopher en Bobby Ewing zijn uit hetzelfde hout gesneden. John Ross neemt zelfs de trekjes van zijn oude pa over; hij gaat vreemd, manipuleert de boel, zet mensen tegen elkaar op. Maar beseft dat dit hem niets oplevert. Terugkijkend op wat hij heeft gedaan, realiseert hij zich dat hij meer is verloren, dan dat hij heeft gewonnen.

Uiteindelijk zullen de beide neven de ultieme prijs moeten betalen

Christopher en Elena gaan uit elkaar, en hij stort zich op het vinden van een milieuvriendelijke manier van energie winnen. Hij is de goede en de zachtaardige. Hij is diegene waar mensen misbruik van maken. En ook hij komt tot het besef: 'hoe ik ook mijn best doe om de wereld te redden, uiteindelijk kan ik die strijd nooit winnen.' Uiteindelijk zullen de beide neven de ultieme prijs moeten betalen.

Helaas heeft TNT na drie seizoen besloten de stekker uit de serie te trekken. Bij het zien van de laatste aflevering merk ik dat de makers daar niet op gerekend hebben. De serie stopt, zoals elk seizoen, met een enorme cliffhanger. Nu is het niet meer wachten tot de antwoorden gegeven worden, dit keer moet je als kijker zelf de vragen beantwoorden.
Hoe Dallas in mijn hoofd afloopt weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat het erg jammer is dat de serie is gestopt. Het derde seizoen is erg spannend, met tijden romantisch, maar de ellende die de hoofdrolspelers meemaken is wel het hoogtepunt.

Mocht Dallas ooit nog eens een doorstart maken, dan zit ik er weer klaar voor

Ik heb genoten van het derde seizoen. Van de verhalen en van het acteerwerk van Judith Light, die de rol van Judith Ryland geweldig neerzet.
Mocht Dallas ooit nog eens een doorstart maken, dan zit ik er weer klaar voor. Tot die tijd denk ik na over hoe het einde van Dallas er in mijn hoofd uit komt te zien.

© TNT
Volg Dallas (2012)
Vorige aflevering
Brave New World
Brave New World
03x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_RLS90
18 apr 2016 18:49 -
Leuke serie inderdaad. De verhaallijn omtrent het bedrog van J.R. in het verleden was voor mij wat ver gezocht. Alhoewel seizoen 2 het absolute hoogtepunt was van deze serie, vond ik seizoen 3 toch ook meer dan prima. Ook ik baalde enorm toen de serie stopte.
Reageer
avatar_Rowi
19 apr 2016 19:21 - 19 apr 2016 19:30
Hier nóg één!!! Dat ik een enorme Dallas-fan ben, moge duidelijk zijn als je op deze link klikt:

https://nl.pinterest.com/robinwildschut/my-dallas-tv-show-merchandise-collection/

;-)
Reageer

Nieuwste recensies

Eden - Miniserie (DVD)

7

Deceit - Seizoen 1

7.5

Marvel's Hawkeye - Eerste twee afleveringen

8

Inside Job - Seizoen 1

7.5

The Sex Lives of College Girls - Eerste aflevering

8

BuZa - Eerste aflevering

7.5
Dallas (2012)