Cursed Films

6.3 / 10
50 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkShudder
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:Shudder
Cursed Films is een Amerikaanse documentaire van de zender Shudder. De serie ging in première op 2 april 2020.

Cursed Films is een vijfdelige documentaire die de mythen en legenden verkent achter enkele van Hollywood's beruchte "vervloekte" horror filmproducties. Van vliegtuigongelukken en bombardementen tijdens het maken van The Omen, tot het veronderstelde gebruik van echte menselijke skeletten op de set van Poltergeist, deze verhalen zijn legendarisch onder filmfans en filmmakers. Maar waar ligt de waarheid?

Cursed Films onthult de gebeurtenissen die deze producties achtervolgden door middel van interviews met experts, getuigen en de cast, regisseurs en producenten die de gebeurtenissen in het echte leven meemaakten. Waren deze films echt vervloekt, zoals velen geloven, of gewoon de slachtoffers van pech en bizarre omstandigheden?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Cursed Films.