Curon

6.8 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor horrorserie Curon

De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van Curon, een nieuwe Italiaanse serie van de streamingdienst. De horrorserie zal vanaf volgende week te zien zijn, Curon verschijnt namelijk op 10 juni op Netflix. Hieronder kan de trailer vast bekeken worden.In Curon keert een moeder samen met haar twee kinderen terug naar Curon, het plaatsje dat ze zeventien jaar geleden na een vreselijke tragedie moest verlaten. Eenmaal ter plekke ontdekt ze dat er een vloek rust op het stadje. De kinderen komen op het spoor van een schimmige voorgeschiedenis en moeten samen op onderzoek, wanneer hun moeder ook nog eens vermist raakt.
Vorige aflevering
The Maze
The Maze
01x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
04 jun 2020 22:52 - 05 jun 2020 16:58
En weer een serie op mijn kijklijst 😃
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00