Curb Your Enthusiasm

8.2 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiende seizoen Curb Your Enthusiasm verschijnt in januari

Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.

De 57-jarige acteur is al negen seizoenen lang te zien als Jeff Greene, de manager en beste vriend van hoofdrolspeler Larry David. Curb Your Enthusiasm is een creatie van komiek David, die zichzelf speelt in de serie. Meestal schrijft hij voor elke aflevering een losse verhaallijn en worden de dialogen vervolgens geïmproviseerd door de acteurs.

Het eerste seizoen van Curb Your Enthusiasm kwam uit in 2000. Het negende seizoen verscheen in 2017, na een pauze van zes jaar.

Vorige aflevering
The Spite Store
The Spite Store
10x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00