Curb Your Enthusiasm

8.2 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO positief over 9e seizoen Curb Your Enthusiasm

Zoals we van de week al konden melden, is de start van het 8e seizoen van Curb Your Enthusiasm buitengewoon sterk. Het lijkt erop dat de kijkers de serie nu pas echt weten te vinden. Of dat komt door het sterke True Blood dat eraan voorafgaat, of door de lange break sinds seizoen 7 is niet helemaal duidelijk.

Bij HBO maken ze zich daar ook niet zo druk om. Ze zijn vooral heel erg blij, met de al maar stijgende cijfers. Stiekem wordt er ook al gekeken naar een 9e seizoen. Programmadirecteur Michael Lombardo kon dit ook beamen. Toen hem de vraag over een volgend seizoen werd gesteld, gaf hij aan dat Larry voor het eerst positief was aan het einde van de opnames. 'Dat is een veelbelovend teken, met het oog op een eventueel vervolg.'
Vorige aflevering
The Spite Store
The Spite Store
10x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2