Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Richard Lewis terug voor twaalfde seizoen Curb Your Enthusiasm

Richard Lewis heeft vandaag bevestigd dat hij terugkomt in Curb Your Enthusiasm voor het twaalfde seizoen op HBO.

"Ik ben terug voor Curb," twitterde acteur en stand up-comedian Lewis onlangs. "Ik ben een blije kat om bij mijn oudste vriend te zijn die toevallig een genie is. Zeg hem niet dat ik hem zo genoemd heb, anders bespot hij me tot mijn graf."



Lewis (foto), die sinds het eerste seizoen van Curb in 2000 als een gefictionaliseerde versie van zichzelf terugkeert, verscheen slechts één keer in seizoen elf uit 2021 wegens gezondheidsproblemen (hij herstelde van verschillende operaties aan zijn rug en schouders). Daarnaast heeft Lewis tal van televisieoptredens gedaan in de bekende Amerikaanse talkshows van Johnny Carson, David Letterman, Conan O'Brien en Jon Stewart en gastrollen gespeeld in diverse series als Alias, Two and a Half Men, Las Vegas en Code Black. Een vaste rol heeft hij gespeeld in de comedyserie Anything but Love, van 1989 tot 1992, tegenover Jamie Lee Curtis.

In zijn aankondiging op Twitter zweeg Lewis over hoeveel Curb-afleveringen hij zal opnemen.

Afgelopen augustus kondigde HBO aan dat de comedyserie van Larry David zou terugkeren voor een twaalfde seizoen. Een premièredatum is nog niet bekend.

Video on youtube
Vorige aflevering
No Lessons Learned
No Lessons Learned
12x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Curb Your Enthusiasm