Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Curb Your Enthusiasm vernieuwd met twaalfde seizoen

Er is best wel heel goed nieuws te melden, HBO heeft een twaalfde seizoen besteld van Curb Your Enthusiasm.

De hoofdrol blijft uiteraard voor de onnavolgbare Larry David. "Larry overtreft zichzelf seizoen na seizoen en slaagt er altijd in om terug te komen wanneer het publiek hem het meest nodig heeft", zegt HBO Programming EVP Amy Gravitt in een verklaring. "We zijn heel blij dat hij, Jeff Schaffer, en onze fenomenale cast ons in gelijke mate blijven laten lachen en ineenkrimpen."

Curb Your Enthusiasm ging in 2000 in première en daarin speelt de mede-bedenker van Seinfeld een over-the-top versie van zichzelf in een meedogenloze maar ironische weergave van zijn fictieve leven. In de serie spelen ook Jeff Garlin, Susie Essman, JB Smoove, Cheryl Hines, Richard Lewis, Vince Vaughn en Ted Danson een rol.

"Het spelen van de rol van Larry David is de grootste eer van mijn leven geweest", aldus David in een verklaring. "Tijdens mijn onderzoek naar deze veelzijdige, veelzijdige man ontdekte ik dat hij meer in zijn mars heeft dan ik ooit had kunnen vermoeden: hij spreekt zes talen, maakt zijn eigen augurken in en leidt een nationale beweging om in elk huis een bidet te installeren. Ik heb ook uit verschillende bronnen gehoord dat hij de meest genereuze minnaar is. Ik ben zo opgewonden om opnieuw te transformeren in deze kracht van de natuur. Ik bid alleen dat ik hem recht kan doen.”

In Nederland is de serie te zien op HBO Max en het elfde seizoen is te zien op Ziggo.
Video on youtube
Vorige aflevering
No Lessons Learned
No Lessons Learned
12x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Curb Your Enthusiasm