Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Einde voor CSI: Cyber en Supergirl verhuist

Het CSI-tijdperk is officieel tot een einde gekomen bij CBS. De zender heeft CSI: Cyber geannuleerd na twee laag gewaardeerde seizoenen. De ondergang van de Patricia Arquette-Ted Danson serie betekent dat CBS het nieuwe tv-seizoen in zal gaan zonder een CSI-serie op de planning voor de eerste keer in 16 jaar. CSI: Cyber was de vierde CSI-serie, naast de moederserie CSI: Las Vegas (die liep van 2000 tot 2015), en begeleidende spinoffs CSI: Miami (2002-2012) en CSI: NY (2004-2013).

Nu CSI: Cyber naar de eeuwige seriearchieven wordt getransporteerd en Supergirl naar The CW, heeft CBS nog vier series openstaan die op dit moment nog geen vernieuwing hebben gekregen namelijk: Limitless, Code Black, Rush Hour en Criminal Minds: Beyond Borders.

Wat vind jij van het definitieve einde van de CSI franchise?
Vorige aflevering
Legacy
Legacy
02x18
Leuk?
1
3
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_kimregts
13 Mei 2016 16:08 -
Gelukkig geen canceling voor Super girl. Wil de serie nog wel een kansje geven. Ik hoop ook dat Limitless vernieuwd wordt. Rush hour aan begonnen, maar kan me niet echt boeien.
Reageer
avatar_BadWolf
13 Mei 2016 18:47 -
Het afscheid van CSI:Cyber is denk ik niet echt een verlies voor serie-land. Het was een onderhoudende serie zonder echte diepgangen volgens mij technische ook een beetje over de top (Kan daar niet echt over oordelen maar zo voelde het wel).
De volgorde van mijn CSI serie is: Las Vegas, Miami, New York en dan pas Cyber. Precies de volgorde van de series. Toeval?

Er zijn genoeg betere series en er komen er ook nog genoeg.
Reageer
avatar_alex3012
13 Mei 2016 20:00 -
supergirl gelukkig nog verhuisd en zal volgend seizoen ook kijken.

en ook ik ben fan van de serie limitless
Reageer
CSI: Cyber