CSI: Crime Scene Investigation

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Een hoofdrolspeler verlaat het team

De volgende serie op rij die gedag zegt tegen een hoofdrolspeler is CSI: Crime Scene Investigation. De veteranenserie die in september aan haar twaalfde seizoen begint zegt wederom vaarwel tegen haar mannelijke hoofdrolspeler. Laurence Fishburne heeft besloten niet terug te keren volgend jaar.

De Oscar-genomineerde acteur die wereldwijd doorbrak als Morpheus in The Matrix versterkt vanaf 2009 het CSI team. Nadat William Peterson de rol van mannelijke hoofdrol achter zich liet nam Fishburne het over. Nu lijkt er dus weer een vacature te zijn binnen het team.

Fishburne's contract van 2,5 jaar verliep en de acteur heeft besloten het niet te vernieuwen. Of zijn personage, Dr. Raymond Langston, nog een afsluitende aflevering krijgt is nog niet bekend.
Vorige aflevering
The End Game
15x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00