CSI: Crime Scene Investigation

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laurence Fishburne verlaat CSI

Na twee en half seizoen, verlaat Laurence Fishburne CSI. Het contract van de Oscar genomineerde acteur is verlopen en hij heeft besloten om hem niet te verlengen. Afgelopen jaar verlengde Fishburne nog zijn contract maar dit was maar voor een jaar.

In december 2008 verlaatte William Petersen de serie en Fishburne ging hem gaan vervangen. Het was een van de rijkere casting deals op televisie.

Maar de ooit de best bekeken serie haalde minder kijkcijfers sinds Petersen vertrok, de laatste aflevering haalde de laagste kijkcijfers ooit, deze was vorige maand te zien bij de Amerikaanse zender CBS. (11,4 miljoen kijkers).
Vorige aflevering
The End Game
15x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
1
Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.
Vandaag, 11:00
Resident Evil, die gebaseerd is op de gelijknamige video gamereeks, is uitgesteld. De opnames kunnen niet beginnen vanwege het coronavirus.
Vandaag, 10:00
De serie Tinseltown van onder andere William J Mann en Kevin Murphy gaat in productie bij Spectrum Originals. De serie is gebaseerd op de bestseller van Mann.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De komedieserie Trying van AppleTV+ start begin Mei. De streamingdienst heeft nu een trailer online gezet.
Gisteren, 15:00