Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

CSI keert terug met vervolgserie CSI: Vegas bij CBS

CBS heeft CSI : Vegas besteld. Het is een vervolgserie van de in 2015 beëindigde Amerikaanse misdaadserie CSI: Crime Scene Investigation.

Toen in 2015 de laatste aflevering van CSI: Crime Scene Investigation werd uitgezonden, betekende dat nog niet dat er helemaal afscheid genomen moest worden van de serie. In datzelfde jaar verscheen namelijk de spin-off CSI: Cyber, die in 2016 ook weer werd beëindigd. Naast de spin-off CSI: Cyber verschenen in 2002 de spin-off CSI: Miami en in 2004 CSI: NY. Nu zal er binnenkort weer meer van de CSI afdeling verschijnen. CBS heeft namelijk CSI : Vegas besteld. In de serie zullen ook drie acteurs uit de originele serie terugkeren.

CSI: Crime Scene Investigation acteurs William Petersen (Return to Lonesome Dove), Jorja Fox ( ER) en Wallace Langham (For All Mankind) zullen naast Paula Newsome (Chicago Med), Matt Lauria (Tell Me a Story (2018)), Mel Rodriguez (The Last Man on Earth) en Mandeep Dhillon (After Life) te zien zijn in de nieuwe serie. De serie speelt zich af in, je verwacht het misschien al, Vegas. Petersen en Fox zullen respectievelijk terugkeren in hun rol als Gil Grissom en Sara Sidle. Ze zijn terug in de stad waar het allemaal begon en worden vergezeld door een briljant nieuw team van forensische onderzoekers. Ze worden geconfronteerd met een dreiging die hun operatie zou kunnen vernietigen.

Video on youtube
Vorige aflevering
It Was Automation
It Was Automation
03x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
CSI: Vegas