Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

CSI: Vegas, NCIS en NCIS: Hawaii vernieuwd met nieuwe seizoenen

Drie series van CBS hebben nieuwe seizoenen gekregen: CSI: Vegas en NCIS: Hawaii krijgen een derde seizoen, terwijl NCIS vernieuwd is met maar liefst een 21e seizoen.

Het onderzoek naar misdaden in Sin City gaat voor een derde jaar door. CBS heeft CSI: Vegas verlengd voor het televisieseizoen 2023-24.

CSI: Vegas, een politie procedurele serie, heeft Marg Helgenberger, Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Jay Lee, Ariana Guerra en Lex Medlin in de hoofdrollen. Sara Amini en Joel Johnstone zijn te zien in terugkerende rollen.

Te midden van de neonlichten en lange schaduwen blijven donkere dreigingen op de loer liggen in Sin City. Maxine Roby (Newsome) leidt haar team van briljante Crime Scene Investigators terwijl ze de wetenschap gebruiken om verbijsterende zaken op te lossen. Ze werken samen met veteraan Catherine Willows (Helgenberger), Level III CSI Josh Folsom (Lauria), Level II CSI Allie Rajan (Dhillon), Level I CSI Beau Finado (Medlin), CSI Christopher Park (Lee), detective moordzaken Serena Chavez (Guerra), hoofd medisch onderzoeker Sonya Nikolayevich (Amini) en Jack Nikolayevich (Johnstone), assistent medisch onderzoeker en Sonya's oudere broer. Deze professionals zetten de nieuwste forensische technieken in om te doen wat ze het beste kunnen, het bewijs volgen, om het recht te bewaren en te dienen.

CSI: Vegas

Het tweede seizoen van CSI: Vegas scoort gemiddeld 0,30 in de 18-49 demografie en 3,40 miljoen kijkers in de live+same day ratings (inclusief alle DVR playback tot 3:00 AM). Vergeleken met het eerste seizoen is dat 26% minder in de demo en 8% minder kijkers. Hoewel het de laagst gewaardeerde scriptserie van CBS is in de traditionele kijkcijfers, trekt de serie 68% meer kijkers in de live+7 daagse kijkcijfers, inclusief uitgestelde kijkers.

Het team van NCIS blijft ook aan het werk. CBS heeft NCIS verlengd voor een 21ste jaar in het seizoen 2023-24.

NCIS is een procedurele dramaserie met Sean Murray, Wilmer Valderrama, Brian Dietzen, Diona Reasonover, Katrina Law en Rocky Carroll, David McCallum en Gary Cole.

Na het vertrek van NCIS Speciaal Agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon), heeft Speciaal Agent Alden Parker (Cole), een scherpe en sarcastische voormalige FBI agent, de leiding overgenomen van het NCIS team, een zeer bekwame en kleurrijke groep professionals. Het team bestaat uit NCIS Special Agent Timothy McGee (Murray), een MIT gediplomeerde met verstand van computers die nu een Senior Field Agent is; NCIS Special Agent Nicholas 'Nick' Torres (Valderrama), die vaak undercover gaat; en NCIS Special Agent Jessica Knight (Law), een formidabele REACT agent die gespecialiseerd is in gijzelingsonderhandelingen en risicovolle operaties.

NCIS

Het team wordt bijgestaan door de NCIS historicus Dr. Donald 'Ducky' Mallard (McCallum), Ducky's protegé, de naïeve Jimmy Palmer (Dietzen), die is opgeklommen tot gediplomeerd lijkschouwer, en Forensisch wetenschapper Kasie Hines (Reasonover), Ducky's vroegere assistente. De NCIS directeur Leon Vance (Carroll), een hoog opgeleide agent die altijd de status quo kan opschudden, houdt toezicht op de operaties. Van moord en spionage tot terrorisme en gestolen duikboten, deze speciale agenten onderzoeken alle misdaden met banden met de marine of het korps mariniers.

Het twintigste seizoen van NCIS, dat op maandagavond wordt uitgezonden, scoort gemiddeld 0,44 in de bevolkingsgroep 18-49 en 6,77 miljoen kijkers. In vergelijking met seizoen 19 is dat 23% minder in de demo en 8% minder kijkers in de live+same day ratings (inclusief DVR playback tot 3:00 AM). In de kijkcijfers voor live+7 dagen, inclusief uitgesteld kijken, trekt de serie 46% meer kijkers.

En tenslotte zullen ook Jane en haar team terug aan het werk zijn in het paradijs voor het televisieseizoen 2023-24. CBS heeft ook NCIS: Hawaii verlengd voor een derde seizoen.

NCIS: Hawaii is een procedurele dramaserie met in de hoofdrollen Vanessa Lachey, Alex Tarrant, Noah Mills, Yasmine Al-Bustami, Jason Antoon, Tori Anderson en Kian Talan.

Jane Tennant (Lachey) is de eerste vrouwelijke Special Agent verantwoordelijk voor NCIS Pearl Harbor. Ze is opgeklommen door vertrouwen en strategie in een systeem dat haar steeds heeft tegengewerkt. Haar vastberaden team van specialisten bestaat uit Lucy Tara (Al-Bustami), cyberintelligentiespecialist Ernie Malik (Antoon), tweede man Jesse Boone (Mills), speciaal agent Kate Whistler (Anderson) van de Defense Intelligence Agency en Kai Holman (Tarrant), een nieuwe NCIS-agent. Tennant en haar team brengen hun plicht tegenover familie en land in evenwicht terwijl ze misdaden met hoge inzet onderzoeken waarbij militair personeel, nationale veiligheid en de mysteries van het eilandparadijs zelf betrokken zijn.

NCIS: Hawaii

Het tweede seizoen van NCIS: Hawaii haalt een gemiddelde van 0,36 in de 18-49 demografie en 5,04 miljoen kijkers in de live+same day ratings (inclusief alle DVR playback tot 3:00 AM). Vergeleken met het eerste seizoen is dat 29% minder in de demo en 8% minder kijkers. In de kijkcijfers voor live+7 dagen, inclusief uitgesteld kijken, krijgt de serie 51% meer kijkers.

Inclusief deze series heeft CBS negentien van haar huidige series en programma's verlengd voor het televisieseizoen 2023-24: 48 Hours, 60 Minutes, The Amazing Race, Bob Hearts Abishola, The Equalizer (2021), FBI: International, FBI: Most Wanted, Fire Country, Ghosts (2021), Lingo, NCIS, NCIS: Hawaii, The Neighborhood, So Help Me Todd, Survivor, Tough As Nails en Young Sheldon.

De lotgevallen van Blue Bloods, East New York en S.W.A.T. (2017) zijn nog niet bekend. We weten al dat NCIS: Los Angeles geschrapt is.

"Dit seizoen zet CBS zijn winnende traditie voort, met een ongeëvenaarde combinatie van terugkerende topseries en nieuwe hitseries die een enorm publiek vermaken op zowel uitzending als streaming", aldus Amy Reisenbach, president van CBS Entertainment. "Het is een bewijs van het geweldige werk van ons beste talent voor en achter de camera dat we weer een uitzonderlijk seizoen hebben gehad, en ik weet dat we alleen maar verder zullen bouwen op dit fundament van uitstekende programmering terwijl we vooruitkijken naar het volgende najaar."
Video on youtube
Vorige aflevering
It Was Automation
It Was Automation
03x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
CSI: Vegas