Crossing Lines

7.6 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Noortje Herlaar gaat over de grens

De Nederlandse actrice Noortje Herlaar gaat een rol spelen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie Crossing Lines. Noortje zal in Crossing Lines een Nederlandse vrouw spelen waarmee het team te maken krijgt.

Crossing Lines speelt zich af in exotische locaties in Europa en volgt een New Yorkse politieagent die verlossing vindt nadat hij toetreed tot een internationale politie-eenheid gevestigd in het internationaal Strafhof in Den Haag dat grensoverschrijdende criminaliteit onderzoekt en brute criminelen opspoort.

Naast Noortje Herlaar heeft de Nederlandse Robert de Hoog (Nova Zembla) ook al een rol gehad in Crossing Lines. De serie werd al aan 180 landen verkocht en is in Nederland te zien via de zender Film1. Herlaar is bekend van onder andere Moeder, ik wil bij de Revue en Ramses.
Vorige aflevering
Obscura
Obscura
03x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Vandaag, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Vandaag, 09:00
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
Gisteren, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
1
Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
Gisteren, 12:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4