Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Prime Video geeft thrillerserie Cross met Aldis Hodge een premièredatum

Cross is al besteld voor een tweede seizoen en er is nu een premièredatum voor het eerste seizoen bekend gemaakt.

Van Paramount Television Studios en Skydance Television, is Cross een complexe, verwrongen, bloedstollende thriller gecreëerd door showrunner en uitvoerend producent Ben Watkins, gebaseerd op de personages uit James Patterson's bestseller Alex Cross boekenserie.

Cross

Cross volgt Alex Cross (Hodge), een detective en forensisch psycholoog, die op unieke wijze in staat is om in de psyche van moordenaars en hun slachtoffers te graven, om de moordenaars te identificeren en uiteindelijk te vangen.

Prime Video heeft de première van de door Aldis Hodge geleide en geproduceerde misdaadthrillerserie Cross gepland voor donderdag 14 november.

Naast Hodge spelen ook Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford en Ryan Eggold mee in Cross.

Voorafgaand aan het debuut van het eerste seizoen werd de serie in mei vernieuwd met een tweede seizoen. De cast voor seizoen twee bestaat uit Wes Chatham, Matthew Lillard en Jeanine Mason, met Johnny Ray Gill in een vaste rol.

Watkins fungeert als showrunner en produceert de serie via zijn Blue Monday Productions. Sam Ernst, Jim Dunn en Craig Siebels zijn ook de uitvoerende producenten. James Patterson, Bill Robinson en Patrick Santa produceren voor James Patterson Entertainment.

David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost produceren voor Skydance Television. Cross wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television.

Bekijk hieronder een teaser voor Cross.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Cross