Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Criminal Minds in april op Amazon Prime Video

De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.

Bijna alle seizoenen van Criminal Minds verschijnen vanaf 13 april op Amazon Prime Video. De serie bestaat uit vijftien seizoenen, maar op Amazon verschijnen eerst alleen de eerste veertien seizoenen. De eerste veertien seizoenen zijn in Nederland ook te bekijken bij Ziggo en staan tot 6 april ook nog op Videoland. Het vijftiende en daarmee het laatste seizoen van Criminal Minds ging 8 januari in première en eindigde 19 februari. Het is nog niet bekend wanneer dit seizoen online komt.

Criminal Minds volgt een team van de Analytische Gedragseenheid van de FBI (Behavorial Analasys Unit, BAU) in Quantico, Virginia. Het team lost moorden van serie- en massamoordenaars op.

Vorige aflevering
And in the End (2)
And in the End (2)
15x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00