Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Criminal Minds in april op Amazon Prime Video

De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.

Bijna alle seizoenen van Criminal Minds verschijnen vanaf 13 april op Amazon Prime Video. De serie bestaat uit vijftien seizoenen, maar op Amazon verschijnen eerst alleen de eerste veertien seizoenen. De eerste veertien seizoenen zijn in Nederland ook te bekijken bij Ziggo en staan tot 6 april ook nog op Videoland. Het vijftiende en daarmee het laatste seizoen van Criminal Minds ging 8 januari in première en eindigde 19 februari. Het is nog niet bekend wanneer dit seizoen online komt.

Criminal Minds volgt een team van de Analytische Gedragseenheid van de FBI (Behavorial Analasys Unit, BAU) in Quantico, Virginia. Het team lost moorden van serie- en massamoordenaars op.

Vorige aflevering
And in the End (2)
And in the End (2)
15x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vrijdag, 16:00