Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Veertiende seizoen van Criminal Minds wordt korter

De vragen zijn beantwoord, waarom het veertiende seizoen van Criminal Minds korter gaat worden, maar kunnen er ook afleveringen bijkomen?

Eerst zou het veertiende seizoen beginnen op 26 september. Dat is omwille van de seriefinale van Big Brother verschoven naar 3 oktober, maar nu krijgt het veertiende seizoen van de langlopende misdaadserie van CBS ook ‘slechts’ vijftien afleveringen. Dit terwijl de meeste seizoen gemiddeld 23 afleveringen hebben gekregen.

Kelly Kahl, president van CBS, legde tijdens TCA uit: “Ten eerste, dat is alles wat we nodig hebben. En tot nu toe geen enkele aflevering meer. Schema’s worden steeds moeilijker als we meer series in een seizoen proberen te proppen, met minder herhalingen. Het aantal afleveringen dat je nodig hebt schuift dan wel eens in elkaar.” Kahl vertelde verder: “Slechts vijftien beschouwen wij al als een volledig seizoen. Er is nog steeds de mogelijkheid dat we gaan vragen om een paar (extra) afleveringen te maken, maar vijftien is waar we mee beginnen.”

Het dertiende seizoen dat een uur later begon op de woensdag eindigde met gelijkspel als derde achter NCIS en Bull (2016) bij CBS, met 5,7 miljoen kijkers gemiddeld. Criminal Minds is daarmee als dertiende geplaatst van de zeventien CBS-series. De eerste aflevering van het veertiende seizoen zal 300 gaan heten: “Er is geen betere manier om een seizoen te starten dan te zeggen dit is onze 300ste aflevering,” vertelde showrunner Erica Messer.

Vorige aflevering
Truth or Dare
14x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst