Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Veertiende seizoen Criminal Minds start in september

Hoewel CBS nog steeds geen herfstdatums heeft doorgeven weten we wel al wanneer het veertiende seizoen van Criminal Minds gaat beginnen.

De seriefan wacht nu al een tijdje op de datums van het herfstschema van ABC en CBS. De kans is groot dat deze halverwege juli pas gaan komen. Maar CBS heeft wel laten weten dat de misdaadserie Criminal Minds op woensdag 26 september van start zal gaan.

In mei 2018 kondigde de Eye-zender aan dat de populaire langlopende serie een veertiende seizoen ging krijgen. De serie over de FBI afdeling BAU (Behavorial Analasys Unit) in Quantico is in 2005 in première gegaan en heeft er inmiddels 299 afleveringen opzitten. De aflevering die op 26 september te zien zal zijn heet dan ook heel toepasselijk 300.

CBS heeft niet aangekondigd dat het veertiende seizoen het allerlaatste gaat zijn. Ook is er nog niet gemeld hoeveel afleveringen het seizoen gaat krijgen. Maar de kans zit er in dat als de kijkcijfers goed blijven en de acteurs hun contracten laten verlengen het eind van Criminal Minds nog niet in zicht is.

Embed from Getty Images
(vLnR) Paget Brewster, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Joe Mantegna en Aisha Tyler
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Criminal Minds