Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Criminal Minds krijgt veertiende seizoen bij CBS

De misdaadserie Criminal Minds, die al sinds 2005 te zien is, krijgt een 14e seizoen bij CBS. De serie wordt gemaakt door ABC Studios en naar verluidt heeft CBS daarmee langdurig onderhandeld over de voorwaarden.

Het is nog niet duidelijk of het 14e seizoen ook weer 22 afleveringen zal krijgen. CBS gaat aanstaande woensdag meer bekend maken over de plannen van de zender voor het komende seizoen.

Het misdaaddrama eindigde het 13e seizoen met een cliffhanger. Het staken van de serie zou de trouwe fans daarom diep teleurgesteld hebben. Ook zou er dan geen 300ste aflevering komen, want seizoen 13 eindigde op 18 april met aflevering 299.

Video on youtube


Criminal Minds volgt een team van de FBI's Analytische Gedragseenheid in Virginia. In de serie worden moorden opgelost onder leiding van agent Aaron Hotchner. Criminal Minds onderscheidt zich van andere misdaadseries door zich op de misdadigers te richten en niet op de misdaad zelf.

In april meldde MijnSerie al dat er een grote kans was op een veertiende seizoen van Criminal Minds.
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
13 Mei 2018 09:44 -
Mooi! TV zonder Criminal Minds of NCIS is haast niet meer weg te denken. Deze old-timers moeten gewoon door blijven gaan :P
Reageer
Criminal Minds