Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Criminal Minds: Evolution vernieuwd met tweede seizoen

Er zijn meer zaken die opgelost moeten worden. Criminal Minds: Evolution is vernieuwd met een tweede seizoen op de streamingdienst Paramount+.

Criminal Minds: Evolution is een vervolg op de Criminal Minds-serie en heeft Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez en Paget Brewster in de hoofdrollen met Zach Gilford, Josh Stewart en Nicole Pacent die terugkeren.

In het verhaal wordt het elite team van criminele profilers van de FBI geconfronteerd met hun grootste bedreiging tot nu toe - een UnSub die de pandemie heeft gebruikt om een netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Terwijl de wereld weer opengaat en het netwerk operationeel wordt, moet het team hen opjagen, één moord per keer.

Het eerste seizoen van tien afleveringen wordt momenteel op donderdag uitgezonden. De seizoensfinale verschijnt op 9 februari.

Criminal Minds

Terugkerende personages zijn David Rossi (Mantegna), Jennifer "JJ" Jareau (Cook), Penelope Garcia (Vangsness), Tara Lewis (Tyler), Luke Alvez (Rodriguez), Emily Prentiss (Brewster) en Will LaMontagne Jr. (Stewart).

"We zijn verheugd om onze trouwe fans van Criminal Minds: Evolution nog meer verdraaide verhaallijnen te brengen met de bestelling van nog een seizoen," zei Tanya Giles, chief programming officer van Paramount Streaming. "De serie is altijd een consistente topper geweest voor Paramount+ en fans hebben dit nieuwe seizoen met zijn meer seriële elementen snel omarmd. Er zijn nog veel duistere wendingen te verwachten voor de BAU dit seizoen en we kunnen niet wachten tot de fans zien wat er in petto is."

Paramount+ benadrukt dat Criminal Minds: Evolution nu een van de top vijf originele series van de dienst is en de totale franchise een stijging van bijna zes keer in maand-op-maand kijkcijfers heeft bezorgd.

De productie van seizoen twee van Criminal Minds: Evolution begint dit jaar. Een premièredatum wordt later bekendgemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Criminal Minds