Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Paramount+ deelt trailer voor Criminal Minds: Evolution

Criminal Minds: Evolution komt later deze maand naar Paramount+ en de streamingdienst heeft een nieuwe trailer uitgebracht.

Er werd eveneens aangekondigd dat de première van de reboot-serie behalve op streamingdienst Paramount+ ook op de zender CBS zal worden uitgezonden. Joe Mantegna, Paget Brewster, Aisha Tyler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook en Adam Rodriguez keren terug naar hun rollen in deze voortzetting van de Criminal Minds-serie. Er zullen tien nieuwe afleveringen verschijnen.

Paramount+ onthulde meer over de première van de serie in een persbericht.

"Paramount+ heeft vandaag de officiële trailer vrijgegeven voor de langverwachte serie Criminal Minds: Evolution. Het seizoen van tien afleveringen gaat in première met twee afleveringen op Thanksgiving Day, donderdag 24 november, exclusief op Paramount+.

CBS Television Network heeft ook aangekondigd dat het een speciale uitzending van de eerste aflevering zal organiseren op Thanksgiving Day, donderdag 24 november om 22:00 uur.

Na de première zullen nieuwe afleveringen wekelijks op donderdag verschijnen, exclusief op Paramount+, met een mid-season finale op donderdag 15 december. Het seizoen keert dan terug op donderdag 12 januari met geheel nieuwe afleveringen die wekelijks verschijnen tot en met de finale op donderdag 9 februari.

In Criminal Minds: Evolution wordt het eliteteam van criminele profilers van de FBI geconfronteerd met hun grootste bedreiging tot nu toe, een verdachte die de pandemie heeft gebruikt om een netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Terwijl de wereld weer opengaat en het netwerk operationeel wordt, moet het team ze opsporen, moord voor moord. Originele castleden die hun rollen voortzetten, zijn onder meer Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez en Paget Brewster. Zach Gilford voegt zich bij de dynamische cast als een terugkerende gastrol in een verhaal dat zich uitspint over één seizoen.

Criminal Minds: Evolution zal de geliefde franchise voor streamingpubliek voortzetten en uitbreiden, waarbij geserialiseerde elementen worden gecombineerd in het formaat van de serie. Dit seizoen gaat de CBS-serie Criminal Minds, die liep van 2005-2020, verder. De serie die bekend stond waarin de Gedragsanalyse-eenheid van de FBI, de beste van de beste de slechtste van de slechtste profileerde.

Criminal Minds: Evolution wordt geproduceerd door ABC Signature en CBS Studios. Erica Messer (Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders) fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Breen Frazier en Chris Barbour zullen fungeren als schrijvers en uitvoerende producenten, Glenn Kershaw zal regisseren en uitvoerend produceren en Mark Gordon zal ook optreden als uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
07 nov 2022 12:54 - 07 nov 2022 12:55
Er zijn maar 2 jaar voorbij gegaan maar wat zien Joe Mantegna (David Rossi) en Paget Brewster (Emily Prentiss) er oud uit zeg.

Ik ben toch wel weer geïnteresseerd in deze serie, ondanks dat Spencer er niet meer bij is.
Ik wacht in dit geval wel tot het hele seizoen is uitgezonden.
Reageer
avatar_Sproet2jes
07 nov 2022 19:42
Eerlijk ouder worden, beter dan de botox hoofden zoals in CSI vegas. 😉
Reageer
avatar_JanWillemK
07 nov 2022 19:54
Bijgewerkt op: 07 nov 2022 19:55
Ow, absoluut. Al die opgespoten lippen, afschuwelijk!
Reageer
avatar_Sproet2jes
07 nov 2022 20:01
Bijgewerkt op: 07 nov 2022 20:02
of de strak/glad getrokken voorhoofden. brrr.
Reageer
avatar_Lyannah
02 dec 2022 16:28 -
Waar vind ik die afleveringen dan? Ik kan ze nergens vinden...
Reageer
Criminal Minds