Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Revival Criminal Minds nog springlevend

Een revival van Criminal Minds is nog volop in ontwikkeling bij Paramount+ en lijkt steeds dichter bij een groen licht te komen.

Zes sterren van de geannuleerde CBS-serie - Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, AJ Cook, Aisha Tyler en Paget Brewster - werken allemaal aan deals om mogelijk over meer dan een jaar terug te keren. Op dit moment keren Matthew Gray Gubler en Daniel Henney niet terug.

Paramount+ werkt momenteel aan een deal met Erica Messer - de uitvoerend producent en showrunner van de originele serie op CBS . Zodra die deal is gesloten, worden de contracten met de cast voortgezet . Een licentieovereenkomst tussen Paramount+ en de studio's van de show - ABC Signature en CBS Studios - voor tien nieuwe afleveringen is al uitgewerkt.

De serie volgt de elite Behavioural Analysis Unit (BAU) van de FBI uit Quantico, Virginia. De originele serie heeft vijftien seizoenen gehad bij CBS en eindigde in 2020.

Nicole Clemens, voorzitter van de Paramount+ Original Scripted Series, sprak eerder over de revival van Criminal Minds tijdens de TCA-perstour. Ze zei: “We zijn nog volop in ontwikkeling met Criminal Minds. We zullen daar binnenkort meer over vertellen, maar het is springlevend."

Het nieuws is verrassend daar Paget Brewster in augustus 2021 nog vertelde dat de revival van Criminal Minds dood in het water lag.
Video on youtube
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_ellenvangenechten10
17 feb 2022 08:36 -
Criminal Minds zonder Matthew Gray Gubler... Ik weet het toch niet zo...
Reageer
avatar_JanWillemK
17 feb 2022 09:10 -
Ik zie een revival graag gebeuren voor Criminal Minds, maar zonder Matthew Gray Gubler...?
Daniel Henney heeft andere verplichtingen met The Wheel of Time. Op zich wel zonde want ik vond hem leuker dan bijvoorbeeld een Adam Rodriguez die Luke speelt.
Reageer
Criminal Minds