Criminal Minds

8.4 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Mogelijk nieuwe seizoenen Criminal Minds bij Paramount+

Goed nieuws voor de Criminal Minds fans, het lijkt er op dat Paramount+ nieuwe seizoenen van de CBS misdaadserie wil gaan produceren.

Ongeveer een jaar na het einde van de serie Criminal Minds lijkt het er dus op dat de misdaadserie terug gaat keren, wel bij een ander netwerk. Naar verluidt wil Paramount+ de serie oppakken en een nieuw leven in blazen, maar zijn ze nog in een vroege productie fase. Criminal Minds volgt een team van de FBI's Analytische Gedragseenheid (Engels: Behavorial Analasys Unit, BAU) in Quantico, Virginia. In de serie worden er moorden opgelost van serie- en massamoordenaars.

Criminal Minds ging in 2005 in première bij CBS. In 2019 werd de serie beëindigd door het netwerk, waarna in 2020 de laatste aflevering werd uitgezonden. Er zijn in totaal vijftien seizoenen verschenen, met een totaal van 325 afleveringen. Wie weet worden er binnenkort dus nog meer afleveringen van de serie uitgezonden. Dat zullen we pas zeker weten zodra Paramount+ afleveringen gaat bestellen.


Criminal Minds
Vorige aflevering
And In the End (2)
And In the End (2)
15x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
21 feb 2021 11:42 - 21 feb 2021 11:45
Zolang Matthew Gray Gubler die Spencer Reid speelt maar weer mee doet!

Ik kan mij deze serie eigenlijk niet voorstellen zonder Spencer, Penelope en Jennifer.
Reageer
avatar_renzoroy
21 feb 2021 12:29 -
Paramount+ is de streamingdienst van CBS, dus het is niet echt een ander netwerk. Het heet nu nog CBS All Access en zal pas vanaf 4 maart de naam Paramount+ aannemen. Dan nog de vraag of dat ooit naar Nederland gaat komen.

Wel bizar dat sommige series zoveel seizoenen krijgen (Supernatrual bijv.). Na 15 seizoenen zou je denken dat het toch wel genoeg is. Ik heb het zelf nog nooit gezien, maar dat was ik wel nog van plan. Alleen met meer dan 300 eps te gaan, geef ik wat andere series nog ff de voorrang :p
Reageer
avatar_Tanja_1970
21 feb 2021 15:00
Ik zou m zeker kijken. Is echt wel de moeite waard. Echt een goede serie
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
22 feb 2021 06:48 -
Meer Reid? Yes, please!
Reageer

Laatste nieuws

Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
maandag, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
1
Netflix mag zich deze avond de grote winnaar noemen met tien Golden Globes, zes voor televisie en vier voor film.
maandag, 12:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
maandag, 11:00
4