Criminal Minds: Evolution

-
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Criminal Minds: Evolution

De reünie van Criminal Minds, Criminal Minds: Evolution zal binnenkort in première gaan bij Paramount+.

Paramount+ onthulde meer over de serie in een persbericht.

“Paramount+ heeft vandaag de premièredatum aangekondigd voor Criminal Minds: Evolution. Het eerste seizoen met tien afleveringen gaat in première met twee afleveringen op Thanksgiving Day, donderdag 24 november , exclusief op Paramount+. Na de première zullen er wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen op donderdag, tot de mid-seizoensfinale op donderdag 15 december. Het seizoen keert dan terug op donderdag 12 januari 2023 met geheel nieuwe afleveringen die wekelijks verschijnen tot en met de finale op donderdag 9 februari 2023.


Criminal Minds: Evolution zal de geliefde franchise voor streamingpubliek voortzetten en uitbreiden, waarbij geserialiseerde elementen worden gecombineerd in het formaat van de serie. De originele Criminal Minds-serie van CBS, die liep van 2005-2020, volgde de gedragsanalyse-eenheid (BAU) van de FBI, de beste van de beste die de slechtste van de slechtste profileerde. In Criminal Minds: Evolution wordt het eliteteam van criminele profilers van de FBI geconfronteerd met hun grootste bedreiging tot nu toe, een verdachte die de pandemie heeft gebruikt om een ​​netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Terwijl de wereld weer opengaat en het netwerk operationeel wordt, moet het team ze opsporen, moord voor moord. Originele castleden die hun rollen hernemen zijn onder meer Joe Mantegna, AJ Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez en Paget Brewster. Zach Gilford voegt zich bij de dynamische cast in een terugkerende gastrol.

Wat betreft twee acteurs die niet terugkeren voor de revival, de afwezigheden van hun personages tijdens het seizoen zal worden aangepakt. Reid en Simmons, gespeeld door Matthew Gray Gubler en Daniel Henney, zullen nog steeds deel uitmaken van het team, maar zullen niet op het scherm te zien zijn. Showrunner Erica Messer zei het volgende over de ontbrekende personages: “Het is meer een mysterie wat Reid en Simmons van plan zijn. Ze worden zeker niet vergeten. Hun bureaus staan ​​er nog, er staan ​​nog spullen op. Ze zijn niet weg."

NB Wanneer en waar de nieuwe serie te zal zijn in Nederland is nog niet bekend. Maar een goede gok is de nieuwste streamer SkyShowtime die vanaf 25 oktober te zien zal zijn in Nederland.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst