Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Criminal Minds: Beyond Borders te zien bij Veronica

De tweede spin-off van Criminal Minds zal vanaf 23 maart te zien zijn bij Veronica. Criminal Minds: Beyond Borders heeft het zelfde format als Criminal Minds en gaat over de International Response Unit van Criminal Minds. Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett (Gary Sinise, CSI: New York), een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit de slimme antropoloog Clara Seger (Alana De La Garza, Forever) die al veel heeft gereisd, de heldhaftige voormalig militair Matthew Simmons (Daniel Henney, Three Rivers), de briljante technische analist Russ ‘Monty’ Montgomery (Tyler James Williams, The Walking Dead) die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en de onverschrokken patholoog anatoom Mae Jarvis (Annie Funke, The Affair). Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.

In het tiende seizoen van Criminal Minds was er een cross-over (soort van pilot) aflevering te zien met onder ander Anna Gun (Breaking Bad) in de hoofdrol. De negentiende aflevering, Beyond Borders genaamd, werd over het algemeen niet goed ontvangen, maar dat is niet raar omdat ze in deze aflevering wilden zien of iedereen goed bij elkaar paste (de juiste chemie). Het verhaal was hier van ondergeschikt belang. Na deze aflevering is besloten om niet verder te gaan met Gunn.

Dit is de tweede spin-off van Criminal Minds, de eerste was Criminal Minds: Suspect Behavior met Oscar-winnaar Forest Whitaker in de hoofdrol. Helaas mocht dat de serie niet baten en is deze na één seizoen gecanceld. Op woensdag 16 maart gaat Criminal Minds: Beyond Borders bij CBS in première. Precies een week later zal de serie bij Veronica van start gaan om 21.25 uur.

Ga jij kijken naar de spin-off van Criminal Minds, Criminal Minds Beyond Borders?

van links naar rechts Tyler James Williams als Russ, Alana De La Garza als Clara, Gary Sinise als Jack, Annie Funke als Mae en Daniel Henney als Matthew.
Vorige aflevering
The Ripper of Riga
The Ripper of Riga
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
10 maa 2016 15:58 -
Mooi om te zien dat de Nederlandse zenders steeds korter op de seizoenen in de VS zitten. Nu nog (minstens) 50% minder reclame en de seizoenen ook daadwerkelijk in zijn geheel en in de juiste volgorde uitzenden en niet tussentijds stoppen.
Reageer
avatar_Spy_Girl_11
11 maa 2016 16:05 -
ik was vroeger helemaal gek op. csi: new york. toen ik de spin-op op tv was. gilde ik het bijna het uit. toevallig ging die afleveringen over een half nederlandse moordenaar.
Reageer
Criminal Minds: Beyond Borders