Creepshow

6.3 / 10
45 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

AMC gaat Creepshow uitzenden

AMC gaat Creepshow vanaf begin mei uitzenden. De serie ging vorig jaar in première bij Shudder.

Vorig jaar september ging de anthologie horrorserie Creepshow in première bij Shudder, de streamingdienst van AMC Networks voor horrorfans. Vanaf 4 mei gaat AMC het eerste seizoen van Creepshow ook uitzenden op de zender. Vanaf dan worden er elke maandag twee afleveringen uitgezonden. De serie heeft zes afleveringen.

Creepshow is gebasseerd op de gelijknamige film uit 1982 van Stephen King. De film werd geregisseerd door George A. Romero. Greg Nicotero (The Walking Dead) is uitvoerendproducent van de serie. David Arquette (Cougar Town), Adrienne Barbeau (General Hospital), Big Boi (Scream), Jeffrey Combs (The 4400), Kid Cudi (Westworld), Giancarlo Esposito (Better Call Saul) spelen een rol in de serie. Bekijk hieronder de trailer van Creepshow.

Vorige aflevering
Skincrawlers / By the Silver Water of Lake Champlain
Skincrawlers / By the Silver Water of Lake Champlain
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
woensdag, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
woensdag, 12:00
3
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
woensdag, 09:00