Creepshow

6.2 / 10
45 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Shudder's Creepshow

‘Een nieuwe horrorgeneratie is opgestaan uit de dood.’ Shudder heeft een trailer en premièredatum uitgebracht van de nieuwe serie Creepshow.

De anthologie horrorserie Creepshow is gebaseerd op de gelijknamige iconische film uit 1982 geschreven door Stephen King en geregisseerd door George A. Romero. Het eerste seizoen zal op 26 september in première gaan bij Shudder. De cast zal onder anderen bestaan uit David Arquette (Cougar Town), Adrienne Barbeau (General Hospital), Tobin Bell (The Flash (2014), Big Boi (Scream), Jeffrey Combs (The 4400), Kid Cudi (Westworld), Bruce Davison (Those Who Kill (US), Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Dana Gould (Stan Against Evil), Tricia Helfer (Lucifer) en DJ Qualls (Supernatural). Showrunner is Greg Nicotero. Eerder werd er al een poster uitgebracht, die zie je hieronder.

7946 Creepshow

Al in juli 2018 was er bekend gemaakt dat de serie Creepshow er ging komen. Nu heeft Shudder ook bekend gemaakt dat de première aflevering ‘Gray Matter’ geschreven is door Stephen King, net als nog een aflevering in het eerste seizoen. De tweede aflevering is geschreven door Josh Malerman en heet ‘House of the Dead’. Ook werk van Joe Hill, Josh Malerman en Bruce Jones zal deel uitmaken van het twaalfdelige eerste seizoen.

Hieronder de officiële trailer:


Wat verwacht jij van de serie Creepshow?

Vorige aflevering
Skincrawlers / By the Silver Water of Lake Champlain
Skincrawlers / By the Silver Water of Lake Champlain
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2