Counterpart

7.5 / 10
55 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Counterpart krijgt geen derde seizoen

Counterpart is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Starz. Op 17 februari wordt de laatste aflevering van het tweede seizoen uitgezonden.

Daarmee komt Counterpart ten einde. Starz heeft besloten dat er geen vervolg komt. De serie volgt een man genaamd Howard Silk (J. K. Simmons). Hij zit in het bureaucratische team van een Amerikaans spionnenagentschap in Berlijn. Wanneer Howard er achter komt dat zijn organisatie een geheim bewaart hoe je naar een parallel universum kunt reizen, komt hij terecht in een wereld van intriges, gevaar en bedrog.

De serie is geproduceerd door MRC en Anonymous Content. Showrunner en maker Justin Marks onthulde de annulering van Counterpart maandag via Twitter. Marks hoopt dat MRC de serie kan verkopen aan een andere zender, waardoor er toch nog een vervolg zou komen.


Vorige aflevering
Better Angels
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_thoontje
12 feb 2019 13:19 -
Jammer!
Reageer
avatar_JanWillemK
12 feb 2019 19:57 -
Potverdorrie, ik ben net bezig geweest om alle afleveringen tot nu toe te downloaden... :P
Reageer

Laatste nieuws

Eerder werd er al bekend gemaakt dat FOX een pilot heeft besteld van The Big Leap van Liz Heldens. Het is nu bekend wie de hoofdrollen gaan spelen in de serie.
Vandaag, 10:00
Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Vandaag, 09:00
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00