Counterpart

7.5 / 10
55 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Counterpart krijgt geen derde seizoen

Counterpart is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Starz. Op 17 februari wordt de laatste aflevering van het tweede seizoen uitgezonden.

Daarmee komt Counterpart ten einde. Starz heeft besloten dat er geen vervolg komt. De serie volgt een man genaamd Howard Silk (J. K. Simmons). Hij zit in het bureaucratische team van een Amerikaans spionnenagentschap in Berlijn. Wanneer Howard er achter komt dat zijn organisatie een geheim bewaart hoe je naar een parallel universum kunt reizen, komt hij terecht in een wereld van intriges, gevaar en bedrog.

De serie is geproduceerd door MRC en Anonymous Content. Showrunner en maker Justin Marks onthulde de annulering van Counterpart maandag via Twitter. Marks hoopt dat MRC de serie kan verkopen aan een andere zender, waardoor er toch nog een vervolg zou komen.


Vorige aflevering
Better Angels
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_thoontje
12 feb 2019 13:19 -
Jammer!
Reageer
avatar_JanWillemK
12 feb 2019 19:57 -
Potverdorrie, ik ben net bezig geweest om alle afleveringen tot nu toe te downloaden... :P
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00