Counterpart

7.5 / 10
55 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Counterpart krijgt geen derde seizoen

Counterpart is een Amerikaanse thrillerserie van de zender Starz. Op 17 februari wordt de laatste aflevering van het tweede seizoen uitgezonden.

Daarmee komt Counterpart ten einde. Starz heeft besloten dat er geen vervolg komt. De serie volgt een man genaamd Howard Silk (J. K. Simmons). Hij zit in het bureaucratische team van een Amerikaans spionnenagentschap in Berlijn. Wanneer Howard er achter komt dat zijn organisatie een geheim bewaart hoe je naar een parallel universum kunt reizen, komt hij terecht in een wereld van intriges, gevaar en bedrog.

De serie is geproduceerd door MRC en Anonymous Content. Showrunner en maker Justin Marks onthulde de annulering van Counterpart maandag via Twitter. Marks hoopt dat MRC de serie kan verkopen aan een andere zender, waardoor er toch nog een vervolg zou komen.


Vorige aflevering
Better Angels
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_thoontje
12 feb 2019 13:19 -
Jammer!
Reageer
avatar_JanWillemK
12 feb 2019 19:57 -
Potverdorrie, ik ben net bezig geweest om alle afleveringen tot nu toe te downloaden... :P
Reageer

Laatste nieuws

Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.
Gisteren, 11:00
1
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
1
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Gisteren, 09:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
vrijdag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
vrijdag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
vrijdag, 11:59