Coroner

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Coroner vernieuwd met een derde seizoen bij CBC

De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.

Coroner volgt Jenny Cooper, een voormalige ER-arts die nu verdachte sterfgevallen onderzoekt als nieuw aangestelde patholoog-anatoom. Jenny is gedreven door een intens verlangen naar de waarheid. De serie is vernieuwd met een derde seizoen bij CBC. The CW gaat binnenkort de eerste twee seizoen van Coroner uitzenden.

Morwyn Brebner (Saving Hope) bedacht de serie, die vorig jaar in januari in première ging. Serinda Swan (Breakout Kings), Roger Cross (Arrow), Éric Bruneau (Blue Moon), Ehren Kassam (Degrassi) en Nicholas Campbell (Heartland) vervullen onder andere een rol in de Canadese misdaad serie.


Coroner
Vorige aflevering
Fire (2)
Fire (2)
02x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1