Continuum

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Continuum

Vanaf 25 maart is het derde seizoen van Continuum verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft jou de kans om dit seizoen in de wacht te slepen. We geven twee exemplaren van het derde seizoen van Continuum weg!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Continuum
De serie start in het jaar 2077, waar een groep terroristen ter dood veroordeeld zijn. Op het moment van de executie neemt het verhaal een bizarre wending en reizen we terug in de tijd naar het jaar 2012. Politieagent Kiera Cameron (Rachel Nichols) probeert dit nog te voorkomen, maar dit lukt haar niet. Sterker nog, ze reist mee terug in de tijd. Om de criminelen alsnog te pakken te krijgen, sluit Cameron zich aan bij de politie van Vancouver, voordat de criminelen schade kunnen aanrichten in deze tijd.

In het derde seizoen van Continuum wordt Kiera Cameron geconfronteerd met het verraad aan het einde van seizoen twee. Een impulsieve actie van haar collega leidt tot een domino-effect, waarin Keira een verbond aangaat met de voormalige vijand. Dit levert natuurlijk een hoop spanning en sensatie op, waarbij iedereen goed moet nadenken over alles waar zij om geven.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Universal Pictures
Acteurs : Victor Webster, Lexa Doig, Rachel Nichols, Omari Newton, Erik Knudsen en Stephen Lobo
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 2.0 / Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 23,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Continuum:

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Continuum. Hoe heet de zoon van hoofdrolspeelster Kiera Cameron?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Final Hour
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
25 mrt 2015 15:57 -
Uitstekende serie! Zeker het kijken waard.
Reageer
avatar_pooj
25 mrt 2015 16:28 -
Hele mooie serie, super graag doe ik mee.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Gisteren, 12:00
6
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
Gisteren, 11:00