Continuum

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Continuum krijgt een laatste vierde seizoen

Voor de fans van de sciencefiction serie Continuum komt eindelijk de verlossing. Continuum wordt vernieuwd met een vierde seizoen. Dit seizoen zal tevens de laatste zijn.

Het was lang wachten voor de kijkers van Continuum, het derde seizoen eindigde al in juni en vanaf oktober is de beslissing steeds weer vooruit geschoven. Maar eindelijk zullen de fans weten hoe het gaat aflopen met Kiera (Rachel Nichols) en haar tijdreisavonturen. Het vierde seizoen zal in zes afleveringen uitsluitsel gaan geven. Ook Syfy heeft inmiddels van zich laten horen, zij gaan ook het laatste seizoen van Continuum uitzenden.

Hoofdrolspeelsters Rachel Nichols: “Alle grote verhalen verdienen een einde. Ik ben enthousiast en dankbaar om Continuum te kunnen voltooien met de meeslepende conclusie die het verdient. De finale van deze reeks is gewijd aan de toegewijde fans die ons sinds dag één loyaal hebben gesteund.”

Continuum draait om een groep terroristen die aan hun executie in het jaar 2077 ontsnappen, ze keren terug in de tijd naar het jaar 2012. Dit samen met hun CPS Protector, Kiera Cameron. Ze zit vast in het verleden en ze is niet in staat terug te keren naar haar man en zoon. Kiera concentreert zich op het oppakken van het de terroristen voordat ze schade aan kunnen richten in deze tijd. Ze gaat daarom bij de lokale politie aan het werk. Castleden zijn: Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Lexa Doig, Tony Amendola, Omari Newton, Luvia Petersen, Jennifer Spence en Brian Markinson.

Wanneer in 2015 het laatste seizoen zal worden uitgezonden is nog niet bekend gemaakt. Ben jij blij dat Continuum terugkeert voor een laatste seizoen of denk je dat er nog meer seizoenen in hadden gezeten?

Rachel Nichols
Vorige aflevering
Final Hour
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_KoNijn
10 dec 2014 09:59 -
Niet geheel onverwacht dat de serie zou stoppen. Ik hoop dat ze de serie een waardig einde geven...
Reageer
avatar_Roeman
10 dec 2014 10:03
Dat hoop ik ook, ze hebben zes afleveringen om het af te ronden dat moet genoeg zijn ;-)
Reageer
avatar_KoNijn
10 dec 2014 10:11
Hadden ze voor Warehouse 13 ook, maar dat was een dramatisch slecht laatste seizoen...
Reageer
avatar_JanWillemK
11 dec 2014 08:34 -
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm blij ben met het nieuws. Ik had echter graag nog verder gekeken naar de serie. Hoewel ik het eerste seizoen niet zo goed vond werd het daarna stukken beter.

Dat de serie uiteindelijk wat ingewikkelder werd vond ik alleen maar tof. Dit zorgt er in ieder geval voor dat je aan de buis gekluisterd blijft. Ik heb ook regelmatig een podcast bijgewoond van de site http://www.continuumpodcast.com/ die elk detail van de afleveringen nog eens doorneemt.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3