Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC cancelt Constantine, State of Affairs, Marry Me en About a Boy. Nieuw seizoen voor Undateable, The Mysteries of Laura en The Night Shift

NBC heeft de series Constantine en State of Affairs gecanceld. Voor laatstgenoemde serie was dat niet meer dan logisch.

De producent van Constantine, Warner Bros, TV, probeert een nieuw onderkomen voor de serie te vinden. Er gingen geruchten dat de serie zou kunnen verhuizen naar Syfy, maar dat bleek onjuist te zijn. Toch schijnt de serie nog aandacht te krijgen, zelfs van een andere broadcastzender. Het is dus afwachten wat er uiteindelijk zal gebeuren met Constantine. Voor nu is het boek, echter, dicht.

Constantine bouwde een kleine, maar loyale, fanbase op. De eerste voortekenen van de cancellering kwamen toen NBC besloot geen additionele afleveringen te bestellen bovenop de originele dertien afleveringen. NBC gaf wel aan dat de serie nog in aanmerking kwam voor een tweede seizoen. Dat zou dus nog kunnen, alleen niet op NBC.

State of Affairs ging aardig van start. De serie met Katherine Heigl wist dit, echter, niet vast te houden, ondanks dat de serie The Voice had als lead-in. Een vernieuwing zat er daarom, realistisch gezien, nooit in voor de serie. Na een looptijd van dertien afleveringen komt er dus nu een eind aan dit avontuur.

Het doek is eveneens gevallen voor Marry Me en About a Boy. Drie maanden geleden werden beide series van het uitzendschema gehaald. Nu zijn beide series officieel gecanceld door de zender. Er zijn nog vier overgebleven afleveringen van beide series. Wat er met die afleveringen gaat gebeuren is nog onduidelijk. Beide series debuteerden niet onaardig. Zij kwamen echter het struikelblok tegen die de meeste komedies van NBC tegenkomen; komedie op die zender is de laatste jaren, namelijk, geen lang leven beschoren.

Is er dan geen goed nieuws? Ja, dat is er wel. Undateable vergezeld deze vier series namelijk niet naar de seriehemel. Undateable is vernieuwd met een derde seizoen. De serie is alles behalve een hit, maar presteert voor NBC begrippen goed voor een komedie. Daar zijn de beleidsbepalers van NBC het mee eens.

Hetzelfde geldt voor The Mysteries of Laura en The Night Shift. The Mysteries of Laura is de enige nieuwe serie van NBC die het dit seizoen overleefd heeft. The Night Shift keert terug voor een derde seizoen.

Wat vindt jij van dit nieuws?
Vorige aflevering
Waiting for the Man
Waiting for the Man
01x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
09 Mei 2015 13:38 -
zonde kon het wel waarderen
Reageer
avatar_patrick_1987
10 Mei 2015 12:24 -
Wel verrassend dat The mysteries of Laura is verlengd, zodra eerste seizoen compleet is, ga ik deze zeker een kans gunnen.
Reageer
avatar_Nelis076
11 Mei 2015 11:16 -
Erg jammer dit....hoop dat Constantine nog wordt opgepakt
Reageer
Constantine