Condor

7.8 / 10
43 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Condor vanaf 26 september bij Videoland

Condor is een nieuwe Amerikaanse misdaadserie van de zender AUDIENCE Network, die daar in juni van start ging. De serie is in Nederland vanaf 26 september te zien bij Videoland.

Condor is gebaseerd op het boek Six Days of the Condor van James Grady. De serie, met onder meer acteurs Brendan Fraser, William Hurt, Max Irons en Mira Sorvino, bevat bijzonder acteerwerk en blijft onvoorspelbaar van begin tot eind. Condor kreeg dan ook positieve kritieken in de Verenigde Staten.Het idealisme van de jonge Joe Turner (Max Irons) wordt op de proef gesteld tijdens zijn werk als analist bij de CIA, waar hij voornamelijk bureauwerk verricht. Tijdens zijn werk stuit hij op een verschrikkelijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Als al zijn collega’s worden vermoord door een commandoteam is hij de enige die aan dat bloedbad levend weet te ontkomen. Joe moet op de vlucht, maar voor wie? Gaat het om terroristen, contra-spionnen, of is het de CIA zelf? Ondertussen is hij zijn leven geen minuut zeker.

Condor krijgt ook een tweede seizoen bij AUDIENCE Network zoals MijnSerie op 28 juli meldde.
Vorige aflevering
Mistrust Blossoms
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
Vandaag, 23:26
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het veertiende seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:02
Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Supergirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW, die ook te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2015.
Vandaag, 10:00