Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC maakt première datum Community bekend en van diverse andere series

Fans van Community kunnen opgelucht ademhalen. Het vierde seizoen van de geliefde comedy welke op 19 oktober in première had moeten gaan is verplaatst en wel naar 7 februari. Het zal de plek van 30 Rock gaan overnemen welke op dat punt zijn laatste seizoen heeft afgerond.

Maar dat is niet de enige aankondiging die NBC heeft gedaan.

Smash zal verplaatsen van de maandag naar de dinsdag. Smash zal terugkeren op 5 februari met een twee uur durende aflevering.

De nieuwe comedy 1600 Penn, een familie sitcom welke plaatsvindt in het witte huis en waarin Bill Pullman, Jenna Elfman en Josh Gad meespelen, voegt zich in het donderdagavond blok vanaf 10 januari. Hierdoor zal Parks and Recreation een uurtje later worden uitgezonden. Up All Night zal een pauze inlassen terwijl het zichzelf vormt tot een multi-camera comedy.

Revolution, de nieuwe hitserie van NBC, zal een lange vakantie nemen vanaf de start van het nieuwe jaar. Het sci-fi darama zal terugkeren op 25 maart. De midseason finale zal waarschijnlijk in december worden uitgezonden.

Tijdens deze pauze van Revolution zullen The Biggest Loser en het nieuwe drama Notorious Infamous Deception worden uitgezonden.


Zijn jullie blij dat er eindelijk een datum bekend is voor Community? En wat vinden jullie van de rest van de programmering? Laat hieronder je reactie achter.
Vorige aflevering
Emotional Consequences of Broadcast Television
Emotional Consequences of Broadcast Television
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Makej
30 okt 2012 22:46 -
Mooi kak een break van drie maanden!!
Reageer
Community