Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Colony begin mei op Netflix

Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.

Colony ging in 2016 in première bij USA Network. Er zijn in totaal drie seizoenen verschenen. De eerste twee seizoenen verschenen eerder al bij Netflix. De gene die op Netflix waren begonnen met deze seizoenen kunnen zich binnenkort storten op het einde van de serie. Het derde, tevens laatste seizoen, is vanaf 2 mei te bekijken bij Netflix. Het seizoen bestaat uit dertien afleveringen.

Video on youtube


Colony speelt zich af in de toekomst, waar Los Angeles wordt bezet door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Het verhaal draait om de voormalige FBI agent Will Bowman, die er alles aan doet om zijn vrouw Katie en de rest van hun familie te beschermen. Will besluit daarom om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.
Vorige aflevering
What Goes Around
What Goes Around
03x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
19 apr 2021 19:40 -
Een vraag voor de mensen die deze serie hebben gekeken. Was het een
(soort van) gesloten einde?
Reageer
avatar_thoontje
20 apr 2021 08:06
Niet alles is afgesloten jammer genoeg
Reageer
avatar_BingingBirgit
20 apr 2021 11:45
De serie is gecanceld voordat ze het hebben kunnen afronden. Dus je kunt niet echt spreken van een gesloten einde. Echt heel jammer.. want ik vond Colony echt awesommmee! Ik heb geen spijt dat ik het gekeken heb. Maar ik snap op zich wel dat als je van tevoren weet dat het niet goed af wordt gerond dat je er dan niet aan zou beginnen..
Reageer
avatar_JanWillemK
20 apr 2021 15:42
Dank u voor de reacties :)
Reageer
avatar_Bobbert45
25 jun 2021 22:54
Nope, wat ik begrepen heb uit reacyies was het een open einde
Reageer
Colony