Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TNT series Perception, Rizzoli & Isles, Cold Justice terugkeer data

TNT heeft aangekondigd dat Perception, Rizzoli & Isles en Cold Justice zullen terugkeren in januari en februari 2015.

Rizzoli & Isles ging in 2010 in première en is TNT’s best bekeken gescripte serie. Het vijfde seizoen van Rizzoli & Isles had zelfs meer kijkers dan voorgaande seizoenen. Fans hopen dan ook dat de kijkcijfers zullen blijven stijgen zodat een zesde seizoen mogelijk is.

Rizzoli & Isles draait om politie agente Jane Rizzoli (Angie Harmon) en lijkenschouwer Dr. Maura Isles (Sasha Alexander). Het zijn beide hele andere banen maar ze kunnen het heel goed vinden en proberen samen de misdaden op te lossen. Andere castleden zijn; Jordan Bridges, Bruce McGill, Lorraine Bracco en Brian Goodman.

Rizzoli & Isles zullen op dinsdag 17 februari 2015 terugkeren om het vijfde seizoen af te ronden.

Perception had een verlies van 28 procent in kijkcijfers vergeleken met het eerste seizoen. Maar TNT heeft nog geen beslissing genomen over de toekomst van de serie. Perception volgt het leven van Dr. Daniel Pierce (Eric McCormick), een getalenteerde maar excentrieken neurowetenschapper. Hij wordt ingelijfd door het Federal Bureau of Investigation om te helpen bij het oplossen van de meest complexe zaken. Dr. Pierce werkt nauw samen met Special Agent Kate Moretti (Rachel Leigh Cook), een voormalige student.

Perception zal ook op dinsdag zeventien februari terugkeren om het derde seizoen af te ronden.

In Cold Justice helpen aanklager Kelly Siegler en misdaadonderzoeker Yolanda McClary de lokale politiediensten door Amerika om gewelddadige delicten op te lossen die onopgelost waren door een gebrek aan financiën en forensische technologie.

Cold Justice had een gemiddelde van 2,3 miljoen kijkers tot zover deze zomer, dat is een opmerkelijke toename van +24 procent vergeleken met de winter uitzendingen. Op vrijdag 9 januari 2015 zal het derde seizoen van Cold Justice van start gaan.

Hoop jij dat Rizzoli & Isles en Perception vernieuwd gaan worden en ga je kijken naar Cold Justice?

Angie Harmon en Sasha Alexander
Vorige aflevering
Some Kind of Monster
Some Kind of Monster
07x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_EP_73
12 nov 2014 13:11 -
zeker wat betreft Rizzoli & Isles hoop ik echt op een zesde seizoen
Reageer
Cold Justice