Cold Feet

8.4 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Negende seizoen Cold Feet vanaf april op NPO

Het negende seizoen van Cold Feet is vanaf volgende maand te zien op NPO Plus en wekelijks op NPO 3.

Het komische drama draait om de levens van een aantal vrienden in Manchester. Onder andere Hermione Norris (Luther) en James Nesbitt (The Missing) spelen een rol in de serie, die in 2003 eindigde na een vijfde seizoen. In 2016 volgde een doorstart van Cold Feet en werd de serie weer goed ontvangen.

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat de serie een negende seizoen kreeg. Het negende seizoen is inmiddels al uit en bestaat uit zes afleveringen. Vorige maand verschenen alle afleveringen op de Britse televisie, maar de serie was nog niet te zien in Nederland. Het hele seizoen verschijnt vanaf 3 april op NPO Plus (voorheen NPO Start Plus), maar is vanaf dan ook wekelijks te zien op NPO 3. De eerdere seizoenen van Cold Feet zijn al te bekijken op NPO Plus.


Hermione Norris en James Nesbitt
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
09x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00