Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cold Feet na twaalf jaar terug op televisie

Op één cast lid na, Helen Baxdale, die Rachel speelde en verongelukte tijdens auto-ongeluk in het laatste seizoen, keert iedereen terug naar één van de populairste Britse serie ooit, Cold Feet. Er keken wel acht miljoen Britten gemiddeld per aflevering naar de dramedy die verhaalde over het leven van drie stellen. Cold Feet volgde hen tijdens hun huwelijk, scheiding, affaires, het krijgen van kinderen en de vele andere gebeurtenissen in en rondom hun leven.

Actrice Fay Ripley, die vijf jaar lang Jenny speelde, bevestigde het nieuws van de al een tijdje rondgaande geruchten: “Ik denk dat ik mag zeggen dat we begonnen zijn.” Ripley liet via de Daily Mail weten dat ze nog wel enige twijfels heeft gehad: “Ik hoop maar dat het niet slecht wordt. We zijn tien jaar verder en er kan van alles veranderd zijn. Ik hoop niet dat er in het script staat dat ik heel dun ben geworden, want dat is niet gebeurd." Met John Thompson, die haar echtgenoot Pete speelde, is ze nog steeds bevriend: “We zullen de draad gewoon weer oppikken. Als ze tenminste nog getrouwd zijn. Wie zal het zeggen?”

Ook in Nederland was de serie over de drie stellen van in de dertig een succes. In Groot Brittannië werd de serie uitgezonden door ITV1, in Nederland door de VARA en in België was de serie, met ook James Nesbitt (Adam), Hermione Norris (Karen) en Robert Bathurst (David), te zien op Canvas. De première van Cold Feet was op 15 november 1998 en de finale werd uitgezonden op 30 maart 2003 en trok tien miljoen kijkers.

James Nesbitt, Jacey Salles, John Thomson, Fay Ripley en Robert Bathurst
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
09x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Arjensky
03 nov 2015 19:55 -
Cold Feet is één van mijn favoriete series maar ik weet eigenlijk niet of ik hier nou blij mee ben. De serie had een heel mooi en goed afgerond verhaal en om dat ruim 10 jaar later weer op te pakken..... De cast zal een andere dynamiek hebben doordat Rachel er niet meer is, kinderen die inmiddels tieners zijn etc.
Reageer
avatar_anonymous
05 nov 2015 16:56 -
Ik heb ook een beetje mixed feelings.....hoewel aan de andere kant: ze zijn dan nu allemaal in dezelfde leeftijdsfase als ik, dus ik zal weer net zo meeleven en het zal weer net zo herkenbaar zijn...hoop ik.
Reageer
Cold Feet