Cobra Kai

7.7 / 10
30 min
Actie, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Cobra Kai verschijnt eind augustus op Netflix

De Amerikaanse actie dramedyserie Cobra Kai verschijnt eind augustus op Netflix. De streamingdienst nam de serie eerder dit jaar over van YouTube.

De eerste twee seizoenen van Cobra Kai waren exclusief te bekijken bij YouTube, maar Netflix heeft de serie overgenomen. De eerste twee seizoenen zijn vanaf 28 augustus ook te bekijken op Netflix. Later dit jaar zal er ook een derde seizoen op Netflix verschijnen.

Cobra Kai is het vervolg van de populaire film The Karate Kid. De serie, die in 2018 erg populair was op de streamingdienst van YouTube, speelt zich dertig jaar na het All Valley Karate toernooi uit 1984 af en draait om Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. De twee worden net als in de film gespeeld door Ralph Maccio (The Deuce) en William Zabka (How I Met Your Mother).

Vorige aflevering
No Mercy
No Mercy
02x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1
Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
Vandaag, 09:00
The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2