Cobra Kai

8,0 / 10
30 min
Actie, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Cobra Kai vernieuwd met zesde en laatste seizoen

Netflix-serie Cobra Kai is vernieuwd voor een zesde en laatste seizoen, die "het grootste en slechtste" seizoen van allemaal belooft te worden.

Het finale-seizoen zal volgens bronnen in het late voorjaar met de productie beginnen. Dit nieuws werd gisteren aangekondigd in een brief aan de fans door de makers van de serie Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. Daarin deelt het trio een eerbetoon aan de wereld van The Karate Kid, een universum waar ze als kinderen zo van hielden toen ze zich niet konden voorstellen dat het ooit zou uitgroeien tot een serie van zes seizoenen.

Cobra Kai

Niet alleen brachten ze de verhalen van de underdog Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en de onbegrepen pestkop Johnny Lawrence (William Zabka) naar legioenen OG-fans, ze inspireerden ook een hele nieuwe generatie.

Cobra Kai speelt zich meer dan dertig jaar na de gebeurtenissen van het 1984 All Valley Karate Tournament af, met de voortzetting van het onontkoombare conflict tussen Daniel en Johnny - maar nu zijn ook hun families erbij betrokken. Zijn deze twee mannen in het heden volwassen genoeg geworden om het goed te maken? Of zelfs, durven de fans te dromen, vrienden te worden?

De serie verwelkomde een stapel nieuwe personages gespeeld door Xolo Maridueña, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Peyton List, Vanessa Rubio, Dallas Dupree Young, Alicia Hannah-Kim en Gianni DeCenzo. Ook zijn bekende gezichten uit de filmfranchise teruggekeerd, waaronder Yuji Okumoto, Martin Kove, Thomas Ian Griffith, Elisabeth Shue, Sean Kanan, Robyn Lively en Tamlyn Tomita.

Een van de enige ontbrekende gezichten is Hilary Swank, die Julie Pierce speelde in The Next Karate Kid uit 1994. Heald, Hurwitz en Schlossberg hebben in verschillende gesprekken gezwegen over de mogelijkheid, evenals Swank. Het wordt de eindstrijd - voorlopig althans - en alles kan.

Cobra Kai is geschreven en geproduceerd door Heald, Hurwitz en Schlossberg via hun productiebedrijf Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett produceren voor Westbrook Entertainment samen met Susan Ekins in samenwerking met Sony Pictures Television. Macchio en Zabka zijn ook uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
Head of the Snake
Head of the Snake
05x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Cobra Kai