Class of '09

7.5 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 2

The Fitness Test

Op Quantico moet de Klas van '09 een fysieke fitheidstest halen, anders worden ze uitgesloten. De trainee die het meest in gevaar verkeert, is Tayo, en terwijl we hem zien worstelen in het verleden, wordt hij in het heden geconfronteerd met een van de gevaarlijkste bedreigingen die het Bureau ooit heeft meegemaakt. In de toekomst zien we hoe deze schokkende gebeurtenissen hebben bijgedragen aan de ingrijpende veranderingen die hij heeft doorgevoerd binnen het Bureau.
Gastrollen:
Ethan Hernandez(Fernando Flores), Rasool J'Han(Senator Spenser), Nicholas Logan(Simons), Isaiah Stratton(Evans), Cory Scott Allen(Doug), Bryan McClure(Jesse Parker), Jefferson Cox(D. Allen), Viviana Chavez(Agent Nunez), Mark Pellegrino(Mark Tupirik), Benjamin Keepers(Tupirik Follower), Alessandro Folchitto(Tupirik Shooter #1), Casey Hendershot(Tupirik Shooter #2)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
10 Mei 2023, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Class of '09