City on a Hill

7.3 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

City on a Hill seizoen drie krijgt nieuwe startdatum

City on a Hill keert terug naar Showtime, maar iets later dan verwacht. De kabelzender heeft een poster uitgebracht met een nieuwe startdatum voor het drama Kevin Bacon en Aldis Hodge.

Het persbericht van Showtime luidt als volgt:

“Het derde seizoen van de veelgeprezen dramaserie City on a Hill uit Boston met in de hoofdrollen Kevin Bacon en Aldis Hodge gaat nu op zondag 31 juli om 22.00 uur van start op Showtime. De oorspronkelijke startdatum van 10 juli is verplaatst vanwege roosterverschuivingen. In de serie spelen ook Jill Hennessy, Lauren E. Banks en Matthew Del Negro, en gaststerren als Corbin Bernsen, Joanne Kelly en Ernie Hudson een rol.

12069 CoaH

Seizoen drie van City on a Hill brengt ons naar Beacon Hill, de high society in Boston. Jackie Rohr (Bacon) heeft de FBI verlaten en zijn insigne in de haven van Boston gegooid. Hij krijgt een royaal nieuwe functie als beveiliger van een rijke familie. Het leven is goed totdat geheimen beginnen te ontrafelen. Wanneer een onderzoek wordt geopend, ziet ADA Decourcy Ward (Hodge) een kans om eindelijk de machine uit te schakelen die een gebroken strafrechtsysteem in stand houdt. Siobhan Quays (Banks), die een bouwvakker vertegenwoordigt die ernstig gewond is geraakt op de Big Dig, komt uit de eerste hand de corruptie van de stad tegen, terwijl ze de traumatische gebeurtenissen van het afgelopen jaar moet verwerken. Zoals Jenny Rohr (Hennessy) kan bevestigen, gezien haar geschiedenis met haar vader, zullen sommige ervaringen je voorbij je breekpunt achtervolgen.”
Video on youtube
Vorige aflevering
Pax Bostonia
Pax Bostonia
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
City on a Hill