Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen City on a Hill heeft startdatum

Showtime heeft de terugkeer van City on a Hill aangekondigd met de release van een trailer.

Showtime onthulde het volgende over de terugkeer van City on a Hill :

“Showtime heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de veelgeprezen dramaserie City on a Hill uit Boston, met in de hoofdrollen Emmy(R)-genomineerde Kevin Bacon en Screen Actors Guild(R)-prijswinnaar Aldis Hodge zal op zondag 10 juli om 22.00 uur van start gaan. Het netwerk heeft ook een eerste trailer voor het nieuwe seizoen uitgebracht. In de serie spelen ook Jill Hennessy, Lauren E. Banks en Matthew Del Negro een rol. Gastrollen zijn dit seizoen voor Emmy-genomineerde Corbin Bernsen, Joanne Kelly en Ernie Hudson. Seizoen drie krijgt acht afleveringen van een uur.

Seizoen drie van City on a Hill brengt ons naar Beacon Hill, de high society in Boston. Jackie Rohr (Bacon) heeft de FBI verlaten en zijn badge in de haven van Boston gegooid. Hij krijgt een royale nieuw baan als beveiliger van een rijke familie. Het leven is goed totdat geheimen zich beginnen te ontrafelen. Wanneer een onderzoek wordt geopend, ziet ADA Decourcy Ward (Hodge) een kans om eindelijk de machinerie uit te schakelen die een gebroken strafrechtsysteem in stand houdt. Siobhan Quays (Banks), die een bouwvakker vertegenwoordigt die ernstig gewond is geraakt op de Big Dig, maakt uit de eerste hand kennis met de corruptie van de stad, terwijl ze de traumatische gebeurtenissen van het afgelopen jaar moet verwerken. Zoals Jenny Rohr (Hennessy) kan bevestigen, gezien haar geschiedenis met haar vader, zullen sommige ervaringen je voorbij je breekpunt achtervolgen.”

De eerste twee seizoenen zij in Nederland te zien bij Ziggo. Wanneer en of het derde seizoen daar te zien zal zijn is niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Whipping Post
Whipping Post
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
City on a Hill