Chucky

7.6 / 10
40 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Chucky

Chucky is niet aan het dollen, de serie gebaseerd op de film-franchise Child's Play is vernieuwd met een tweede seizoen.

Hieronder het persbericht van Syfy en USA Network;

De hitserie Chucky van USA Network/SYFY is vernieuwd met een tweede seizoen. Syfy is de thuisbasis van de twee beste nieuwe kabelseries van 2021 in de 18-49-demo: Resident Alien wordt gevolgd door Chucky (live +7). Op alle platforms heeft Chucky in het eerste seizoen 9,5 miljoen kijkers bereikt.

"We zijn verheugd dat we met Chucky aan de touwtjes kunnen trekken voor een tweede seizoen van poppenspel", aldus uitvoerend producent Don Mancini. “Hartelijk dank aan onze partners bij USA, SYFY en UCP voor hun ongelooflijke steun en begeleiding om Chucky naar het kleine scherm te brengen, groter dan ooit. En aan de fans stuurt Chucky zijn nog steeds onsterfelijke dank en een bericht: 'Dit is nog lang niet voorbij. Je kunt maar beter op je hoede zijn in 2022!'”

De seizoenfinale van Chucky werd uitgezonden op dinsdag 30 november. Seizoen één kan vanaf 1 december worden gestreamd op Peacock.

Vorige aflevering
An Affair to Dismember
An Affair to Dismember
01x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chucky