Chuck

8,0 / 10
44 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chuck krijgt een vijfde seizoen

Chuck krijgt een vijfde seizoen, dit maakte NBC vrijdag (13 mei 2011) bekend. Het vijfde seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen en zal tevens het laatste seizoen zijn van Chuck.

Chuck gaat over een "computernerd" die werkt bij een Buy-More winkel. Op een dag ontvangt Chuck een e-mail van een oude vriend die bij de CIA werkte, deze e-mail bevat alle grote geheimen van de wereld, deze geheimen worden ook wel "the intersect" genoemd. Door deze e-mail te openen bevat Chucks brein al deze gegevens. Alle geheimen diensten zoals de NSA en de CIA zijn opzoek naar deze intersect, met alle gevolgen van dien.
Vorige aflevering
Chuck Versus the Goodbye
Chuck Versus the Goodbye
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

John Doe
Hoi (gast)
28 mei 2011 17:26 -
Ik begon Chuck echt leuk te vinden toen het op de Nederlandse Comedy Central kwam, jammer genoeg zond CC alleen seizoen 1 uit, seizoen 2,3 en 4 had ik dus moeten downloaden ;p, wel heel erg jammer dat seizoen 5 de laatste zal zijn, want ik vind Chuck een van de leukste tv programma's!
Reageer
John Doe
Gozer (gast)
07 jun 2011 16:04 - 01 mrt 2015 15:35
Nice dat er een 5e seizoen komt, maar het is vreselijk dat het wel gelijk de laatste is :(

Chuck is zeker de leukste serie van allemaal.
Reageer
John Doe
Dre (gast)
23 jul 2011 16:37 -
Zeker wel tof dat er een nieuw seizoen komt,
Had ik eigenlijk ook wel verwacht aangezien de "intersect"nu in Grime's zijn hoofd zit.
Wil inderdaad jammer dat dit echt de laatste zal zijn :(.
Ik hoop dat ze toch weer een nieuw seizoen er bij maken.
Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik weer zo'n goeie serie had gekeken:P .
Greets Dré
Reageer
John Doe
Ddrag (gast)
30 jul 2011 22:01 -
Chuck is inderdaad echt een goede serie, eigenlijk de eerste die ik aflevering na aflevering kon blijven kijken en ook niet begon te vervelen! Vooral hoe Yvonne Strahovski haar rol speelt blijft geniaal! En uiteraard doet Adam Baldwin het ook erg goed!
Reageer
John Doe
Tim (gast)
02 jan 2012 03:17 -
@Hoi Ey gozer ik weet niet als je het weet maar Comedy central heeft seizoen 2 uitgezonden en binnenkort begint seizoen 3 (volgens mij is seizoen 3 al begonnen dat weet ik niet zkr) maar oke, het is inderdaad de leukste serie ooit vind ik zelf persoonlijk. En het is ook erg jammer dat seizoen 5 de laatste is. En damn wat is yvonne strahovski een lekker ding, sarah lancaster(ellie) ook btw.
Reageer
John Doe
Tim (gast)
02 jan 2012 03:25 -
En even over de kijkcijfer die hier rechtsonder zijn aangegeven daar klopt dus geen bal van. Voor wie geintresseerd is in de ECHTE kijkcijfers check deze site voor de kijkcijfers van seizoen 1 en seizoen 2 check dit:
http://www.tvedge.net/?page_id=2416
voor de kijkcijfers van seizoen 3 en 4 check dit:
http://www.tvedge.net/?page_id=2421
Reageer
John Doe
Mustafa (gast)
27 mei 2012 23:04 -
Is het de laatste seizoen?;o ik hoop dat ze eentje er misschien nog een nieuw seizoen komt.
Reageer
avatar_anonymous
29 mei 2012 08:22 -
@Mustafa het vijfde seizoen is inderdaad het laatste seizoen.
Reageer
John Doe
ashton (gast)
09 dec 2014 15:42 -
ooh man ik heb alle seizoenen van chuck gekeken in de afgelopen maand.
een canadese kennis zei dat het de beste serie ooit gemaakt is en nu ik het gezien heb ben ik het daar volledig mee eens.
ik vind die open einde alleen niks :(
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00