Chuck

8,0 / 10
44 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chuck en Chase krijgen een volledig seizoen

Chuck en Chase krijgen een volledig seizoen dat maakte NBC dinsdag bekend. Chuck krijgt maar liefst 11 afleveringen erbij, wat het hele vierde seizoen op 24 afleveringen brengt. De nieuwe drama serie Chase krijgt er 9 afleveringen bij wat het eerste seizoen op 22 afleveringen brengt.

NBC liet gisteren al weten de nieuwe serie The Event en Outsourced en de serie Law & Order: Los Angeles te hebben verlengt.
Vorige aflevering
Chuck Versus the Goodbye
Chuck Versus the Goodbye
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
08 apr 2013 22:02 -
Ik ben het helemaal met je eens, the Following wordt steeds 'gekker'. Ik verwacht dat bij deze serie niet en zal het jammer vinden als het wel zo was. Goed geschreven!
Reageer

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00