Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van nieuw seizoen The Chilling Adventures of Sabrina

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. Later deze maand verschijnt het tweede seizoen.

Oorspronkelijk bestelde Netflix één seizoen met twee delen van elk tien afleveringen, door Netflix Part One en Part Two genoemd. Op 24 januari komt Part Three beschikbaar, bestaande uit acht nieuwe afleveringen. Later in 2020 zal Part Four volgen. Part Three is dus in feite de start van het tweede seizoen.

The Chilling Adventures of Sabrina is net als de populaire Netflix-serie Riverdale gebaseerd op de Archie-stripboeken en gaat over Sabrina Spellman, die half als heks en half als sterfelijk wezen door het leven gaat. Ze probeert haar magische gaven te combineren met het leven als een 'gewoon' meisje.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kiernan Shipka (Sabrina Spellman), Ross Lynch (Harvey Kinkle) en Lucy Davis (Hila Spellman, één van de twee tantes van Sabrina). Nieuwe gezichten zijn Jedidiah Goodacre en Alexis Denisof (bekend van Buffy the Vampire Slayer).

Sabrina heeft Lucifer inmiddels verslagen, maar daar kwam wel een opoffering van haar geliefde Nicholas aan te pas, die inmiddels moet branden in de hel. En dus schakelt ze in de nieuwe afleveringen haar aardse vrienden van The Fright Club in om hem daar weg te halen van de eeuwige verdoemenis en hem terug in haar armen te brengen. Er is nu een trailer verschenen en de nieuwe afleveringen zijn vanaf 24 januari te zien bij Netflix.

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Thirty-Six: At The Mountains Of Madness
Chapter Thirty-Six: At The Mountains Of Madness
02x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chilling Adventures of Sabrina