Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zesde seizoen van Chicago PD

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago PD
Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) komt met het meeslepende zesde seizoen over de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijke misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight en zijn team. Het team streeft gerechtigheid na op hun eigen manier, en zal er alles aan doen om haar inwoners te beschermen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Marinna Squerciati, Amy Morton en Tracy Spirdakos.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 13 november 2019
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de promo Chicago Wednesdays 'Together on One Night'


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Het politiebureau van Chicago PD is het Old Maxwell Street Police Station op 943 West Maxwell Street. Dit politiebureau is eerder gebruikt in een serie, in welke serie?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Silence of the Night
Silence of the Night
07x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56