Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Chicago PD

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago PD
Het team van Hank Voight (Jason Beghe) staat op het punt om een grote crimineel in te rekenen wanneer een van zijn rechercheurs helemaal wordt afgetuigd en ontvoerd. In zijn race tegen de klok neemt Voight de lastige beslissing om iemand in genade aan te nemen. Ervaar het meest provocerende en koelbloedige seizoen van deze spannende serie tot nu toe!
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Elias Koteas, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Marina Squerciati, Jason Beghe, Patrick John Flueger
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen Chicago PD:

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Chicago PD. Chicago PD speelt in hetzelfde universum af als andere series. Welke behoort hier niet toe?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Other Side (2)
The Other Side (2)
08x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00