Chicago PD

8.4 / 10
43 min
Drama, Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het negende seizoen van Chicago PD

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Chicago PD
De mannen en vrouwen van de Chicago Police Department's elite Inlichtingen Dienst gaan door met het bestrijden van misdaad in seizoen negen van het aangrijpende drama serie van meervoudig Emmy -winning uitvoerend producent Dick Wolf en het team achter de hit Chicago franchise. In het afgelopen jaar moest brigadier Hank Voight om zich aan te passen aan de veranderende realiteit terwijl hij toegewijd als altijd aan het berechten van criminelen. Voight vecht om de stad veilig te houden samen met zijn toegewijde team, waaronder rechercheur Jay Halstead, agent Adam Ruzek, agent Kim Burgess, Agent Kevin Atwater, Det Hailey Upton en bureau brigadier Trudy Platt.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal
Taal: Engels
Acteurs: Amy Morton, Jason Beghe, Tracy Spiridakos, Patrick John Flueger, Jesse Lee Soffer, Marina Squerciati, LaRoyce Hawkins en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 39,14
Koop deze serie

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht
Video on youtube

Prijsvraag

In Chicago PD heeft het personage Hank Voight als call sign, via de politieradio, 5020. Welke call sign heeft het personage Kim Burgess?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Under the Skin
Under the Skin
10x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Chicago PD